Het is lente bij Koken is Liefde!

Het zonnetje schijnt heerlijk, de vogeltjes fluiten uitbundig en eerste asperges zijn al verkrijgbaar, dat kan maar één ding betekenen: het is Lente!

Ook bij Koken is Liefde! Mooi moment om de website op te frissen en nieuwe gerechten te bedenken. Nu even geen pompoen meer op het menu, maar raapsteeltjes of radijsjes. Die laatsten doen het bijvoorbeeld heel goed op een sandwich bij de high tea!

Met die asperges wacht ik nog even. Die eerste zijn met grondverwarming groot gebracht, niet zo duurzaam lijkt mij. Maar vanaf ongeveer half april komen ze echt wel bij mij op het menu. Met een lekker sausje naar eigen recept of door een heerlijke salade…

Loopt het water je al in de mond? Neem dan snel contact met mij op om af te spreken wanneer ik bij jou kom koken!