Koken is Liefde is van start gegaan!

Eindelijk is het dan zover! Mijn bedrijf “Koken is Liefde” is echt van start gegaan!

Ooit begonnen als enthousiast hobbykok met als dankbaar publiek mijn vrienden en familie, was het tijd om een volgende stap te zetten. Want ik heb ontdekt dat het dankbare publiek zich niet beperkt tot mijn vriendenkring. Voor wie ik ook kook, ik doe dat altijd met veel liefde en plezier!

Een bekende uitspraak is niet voor niets “de liefde van de mens gaat door de maag”. Het gaat mij niet alleen over de liefde van of voor de mens, maar ook die voor de dieren, de natuur en eigenlijk de hele wereld!

Omdat ik zelf vegetariër ben, is het voor mij logisch om deze manier van koken aan te houden voor mijn bedrijf. Nog niet iedereen is bekend met vegetarische gerechten en wat is er makkelijker dan iemand anders deze voor je te laten koken?

3 reacties

Reacties zijn gesloten.