Liefde

Het is vrijdag de 13e vandaag en daarom gaat dit blog vandaag over de Liefde. Misschien niet het meest voordehand liggende onderwerp op vrijdag de 13e, maar in december zo logisch als wat. Tenminste voor mijn ouders, en dus ook voor mij!

Morgen (de 14e dus) vieren ze namelijk hun trouwdag, dit jaar maar liefst al voor de 47e keer.

Echt iets om hier aandacht aan te besteden vind ik. Ik vind het namelijk superknap van ze. Het woord “uithouden” gebruik ik trouwens bewust niet, lees maar:

Want als ik vraag hoe ze dat doen, krijg ik zo’n antwoord als: “ja, gewoon, gaat vanzelf”. Ze lijken het zelf eigenlijk ook niet zo goed te weten. Nu heb ik zelf ondertussen wel geleerd dat het in de liefde niet altijd “gewoon, vanzelf” gaat. En ik heb ook wel begrepen dat het bij mijn ouders ook niet altijd vanzelf ging. Maar ze hebben zich er altijd samen doorheen geslagen en dus lijkt het nu gewoon te zijn.

Ik ben hen ontzettend dankbaar dat ze altijd met veel liefde voor mij klaar staan, ook al is dat niet vanzelfsprekend. Uiteraard is dat wederzijds, dat vind ik dan weer wel vanzelfsprekend.

Morgen is dus de dag, maar vandaag alvast een felicitatie aan mijn ouders.

Pap en mam, ik hou van jullie. Van harte gefeliciteerd en nog heel veel jaren geluk samen!

Wil je ze ook feliciteren? Laat dan een reactie onder dit bericht achter. Ik zorg ervoor dat ze het lezen.

PS Ik wens jou vandaag en alle dagen datzelfde geluk en diezelfde liefde toe als mijn ouders.

1 reactie

Reacties zijn gesloten.