Workshop Vegan koken

Je hebt de term “vegan” vast wel eens gehoord. Het klinkt heel hip, maar het is de korte (Engelstalige) term voor veganistisch of veganist. Een leefstijl of een persoon die ernaar streeft het gebruik van dieren en dierlijke producten volledig te vermijden (bron: NVV). In goed Nederlands mag je van mij ook “plantaardig” zeggen.

Denk jij nu “hoe dan?” of “wat kan ik nog wel eten?”. Of ben jij al (wat langer) vegetariër en ben je wel toe aan een volgende stap?

Voor jullie allemaal (en al die andere mensen) is er nu de kookworkshop Vegan Koken bij Koken is Liefde!

Het veranderen van wat je eet is tenslotte een mooi begin als je je leefstijl wilt veranderen. Stap voor stap en elke stap telt.

In deze kookworkshop gaan we dieper in op wat het inhoudt als je vegan wilt koken en eten. Waar moet je op letten om als vegan gezond te blijven? Kan je ook zonder vleesvervangers uit de supermarkt een lekker gerecht maken? We hebben het ook over valkuilen en misschien is er wel ruimte voor een discussie waarom je wel of niet vegan zou willen eten.

Ik geef je veel tips & tricks, en natuurlijk gaan we koken! Volgens de Koken is Liefde-methode, dus in jouw keuken. Dat betekent dat je vooral veel zelf bezig bent, zo krijg je het goed in de vingers. Ik zorg uiteraard voor de boodschappen.

We zijn ongeveer 3 uur bezig en na afloop kun je genieten van je vegan maaltijd.

Weet je hoeveel mensen er mee willen doen? Vraag dan een offerte aan. Of heb je nog vragen? Via Contact kun je mij bereiken.

Sta ik binnenkort samen met jou in jouw keuken?

“Veel dank voor je inzet en de gezellige middag/ avond. We vonden het zeer geslaagd!” – Eelco